menu

Film / Video on Demand / Amazon Prime Video

zoeken in:
avatar van joachimt
joachimt (crew)
Ik ben door mijn potentiële kijklijst-films heen. Ik dacht dus dat er tientallen films bijgekomen waren, die ik wel wilde zien en daarom had ik weer een abo genomen. Blijkt dus door een bug hier op MM te komen, want van die tientallen films, bleken er slechts 12 daadwerkelijk op de Nederlandse Prime te staan. Dat valt vies tegen.

2 september schreef ik dit:
"Het aanbod op Amazon is in één maand meer dan verdubbeld!"
Ik vermoed dat de bug toen al opgetreden was.

Of ben ik gek en zie ik het verkeerd?

Gelukkig heb ik niet mijn oude account ververst door te betalen, maar heb ik een 30-day-trial genomen op naam van mijn vrouw.
Ik moet eerlijk zeggen dat ik nu wel de neiging heb gekregen vals te gaan spelen mbv VPN......

avatar van joachimt
joachimt (crew)
Jordy, kun jij hier naar kijken?

avatar van kappeuter
kappeuter (crew)
Ja ik zie inderdaad ook 'Deze video kan momenteel niet bekeken worden op jouw locatie' staan.

Bedankt voor het melden. We gaan het uitzoeken!

P.S.
Jordy is niet meer verantwoordelijk voor het beheer van de Meter-sites.
meter_fan doet nu het onderhoud.

avatar van meter_fan
Bedankt voor het melden joachimt! Ik duik erin.

avatar van joachimt
joachimt (crew)
meter_fan schreef:
Bedankt voor het melden joachimt! Ik duik erin.

Nog geen tijd voor gevonden?
De koppelingen met Amazon worden ondertussen een nog grotere zooi. Een paar dagen geleden was Yes Man toegevoegd aan Amazon. Ik heb gisteren het grootste deel van de film gekeken. Vandaag wilde ik het laatste stukje zien, maar hij is nu alweer verdwenen. Zelfde geldt bijvoorbeeld ook voor Extremely Loud & Incredibly Close. Beide films zijn nog gelinkt, maar bij beide films staat nu op Amazon "Deze video kan momenteel niet bekeken worden op jouw locatie". Heel gemeen om films slechts twee dagen beschikbaar te maken en dan er weer af te halen.

avatar van joachimt
joachimt (crew)
Zojuist gechat met de helpdesk:

Mij: Twee dagen geleden was Yes Man (Jim Carrey) toegevoegd aan het aanbod van Prime. Gisteren had ik een deel van de film gekeken en vandaag wilde ik hem afkijken. Hij is echter nu alweer verdwenen. Datzelfde geldt overigens ook voor andere films die net waren toegevoegd. Hoe is het mogelijk dat films maar twee dagen beschikbaar zijn? 9:29:46 PM
Sophia: Goedenavond mijn naam is Sophie 9:30:12 PM
Sophia: Ja soms veranderen titels erg snel 9:30:19 PM
Sophia: Ik ga echter direct een verzoek voor u indienen tot toevoeging zodat u de film af kunt kijken 9:30:33 PM
Mij: Maar is dit gewoon een foutje? Of gebeurt dit vaker? 9:30:54 PM
Sophia: nee dit gebeurt wel vaker inderdaad 9:32:09 PM
Sophia: In dit geval is een streaminglicentie voor een bepaalde regio verlopen 9:32:21 PM
Sophia: en dan mogen wij de titel in die regio niet meer af laten spelen 9:32:31 PM
Mij: Oké. Beetje vreemd, licentie voor twee dagen. Maar goed, ik wacht af of je hem nog terug kunt plaatsen. Dank voor je antwoorden. 9:33:24 PM
Sophia: Graag gedaan. Had u verder nog vragen gehad? 9:33:53 PM
Mij: Verder niks. Fijne avond nog. 9:34:02 PM


avatar van meter_fan
joachimt schreef:
Zojuist gechat met de helpdesk:

(quote)


Wat we hieruit kunnen opmaken is dat het grootste probleem nu dus bij Amazon zelf ligt. Het is even de uitdaging om te kijken hoe we dit kunnen gaan opvangen met MovieMeter. Het systeem is er vooralsnog niet op gemaakt dat films alweer na twee dagen verdwijnen. Heel apart en naar mijn weten gebeurt dit nog niet bij andere on demand diensten. We houden het in de gaten.

avatar van joachimt
joachimt (crew)
Het lijkt erop, dat ze per ongeluk films hebben toegevoegd waarvoor ze toch niet de juiste licentie hebben, ofzo. Bij het toevoegen heeft iemand misschien de verkeerde landen aangevinkt? Slaat anders nergens op om een film maar twee dagen aan te bieden.

Ik zit nu dus maar Yes Man illegaal af te kijken op een matige streamingsite......

avatar van kappeuter
kappeuter (crew)

Dit bericht bevat ingevoegde media van de volgende externe locatie:

https://www.youtube.com/watch?v=Gi4C6GncmQ4

Wanneer je deze, als ook andere ingevoegde media op de site wilt zien, dan moet je hier even toestemming voor geven.

Met het tonen hiervan wordt er mogelijk door een andere partij cookies geplaatst en/of wordt je ip-adres geregistreerd, zonder dat MovieMeter hier invloed op heeft. Lees ons privacybeleid voor meer informatie over hoe MovieMeter met je privacy omgaat.Troop Zero (2019) - vanaf 17 januari op Amazon Prime


avatar van John Milton
opname gepland, ben wel benieuwd hoe dit eruit ziet

avatar van joachimt
joachimt (crew)
Het is echt jammer dat de Prime-koppelingen al zo lang niet meer kloppen. Er ontbreken ook al heel wat titels die recent zijn toegevoegd. Ik zit nu handmatig door de Prime-app te scrollen op zoek naar nieuwe toevoegingen die ik wil zien. Ik wil dit kunnen automatiseren.

avatar van joachimt
joachimt (crew)
En daar komt ook nog bij, dat veel filmtitels in de app in het Frans worden getoond. Dat helpt ook niet om snel te zien welke interessante films zijn toegevoegd. Zo ging ik zojuist opzoeken wat "Voyage au bout de l'enfer" voor film is en of ik die wil zien. Bleek het "The Deer Hunter" te zijn. Duh...... al gezien natuurlijk. Irritante Franse titels.

avatar van joachimt
joachimt (crew)
Het is zelfs nog erger. Ik wilde zojuist Ang-ma-reul Bo-at-da (2010) - MovieMeter.nl gaan kijken. Staat op Prime, maar dan alleen Frans nagesynchroniseerd.

avatar van joachimt
joachimt (crew)
Le Pacte des Loups (2001) - MovieMeter.nl
Staat ook op Prime, maar geen ondertiteling. Franse audio. Volgens mij gaat er echt iets mis bij Prime.

Op zich vind ik het prima als Prime niet voor alle films NL ondertiteling heeft, maar dan moet het tenminste een Engelstalige film zijn of Engelse ondertiteling hebben.

Tijd voor een mailtje naar Prime......

avatar van joachimt
joachimt (crew)
Chat gehad met iemand van Prime. Probleem wordt doorgegeven......

avatar van joachimt
joachimt (crew)
Ze hebben het probleem "opgelost". Alle films waar een Frans probleem mee was zijn verwijderd. Dat zijn dus de Franstalige films zonder ondertiteling en ook de Frans nagesynchroniseerde films. Er waren ook films in het Engels met Franse ondertiteling, waarbij de beschrijving op de filmpagina in het Frans was. Die hebben ze meteen ook verwijderd. Beetje onzin, want die waren prima te kijken in het Engels. Ik had nog een kwartier van Rambo 3 te gaan, maar nu is de film weg. Dankjewel, Prime, voor deze nieuwe puinhoop.

avatar van Onderhond
Tja, dat heb je toch aan jezelf te danken

avatar van SilverGun
joachimt schreef:
Er waren ook films in het Engels met Franse ondertiteling, waarbij de beschrijving op de filmpagina in het Frans was. Die hebben ze meteen ook verwijderd.

The Deer Hunter hebben ze dan weer wel laten staan. Moet ik maar snel even gaan kijken dan. Gaat lekker zo...

avatar van John Milton
Wat een bende.

avatar van umbra
joachimt schreef:
Ze hebben het probleem "opgelost". Alle films waar een Frans probleem mee was zijn verwijderd. Dat zijn dus de Franstalige films zonder ondertiteling en ook de Frans nagesynchroniseerde films. Er waren ook films in het Engels met Franse ondertiteling, waarbij de beschrijving op de filmpagina in het Frans was. Die hebben ze meteen ook verwijderd.

Heb het sinds gisteren, maar wat een zooitje. Is nog steeds zo. Helft van vb horrorfilms is Franse nasynchronisatie en franse uitleg pfft. Ook vind je vb films die ik via de phone-app wel vind, niet via de tv-app. Na maand gratis opzeggen lijkt hier enige goeie zet.

Gast
geplaatst: vandaag om 14:49 uur

geplaatst: vandaag om 14:49 uur

Let op: In verband met copyright is het op MovieMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.