menu

De Site / Gebruikers / Werken er hier ook mensen in een filmhuis of bioscoop?

zoeken in:
neo (crew)
Je gaat daar neem ik aan weleens heen?

avatar van dutchtuga
Nee niet, maar aan de site te zien, foto's enzo, en de programmering zag het er goed en sfeervol uit. Waar ik wel nog vaak heen ga is The Movies aan de Haarlemmerdijk. Geweldig filmhuis!

neo (crew)
En al iets van gehoord?

avatar van dutchtuga
Inmiddels wel. Ik ga komende vrijdag een draaiavond bijwonen . Ben erg benieuwd.

neo (crew)
Leuk. Hebben ze al gezegd waar ze iemand voor kunnen gebruiken? (bar, projectie etc.)

avatar van dutchtuga
Nee nog niet. Krijg dat allemaal wel te horen denk ik. Ben ook meteen uitgenodigd voor een vergadering op zondag. Er zal weinig zijn waar ik niet voor te porren ben. Ben allang blij dat ik straks misschien in een filmhuis te werk ben.


avatar van dutchtuga
Inmiddels mijn tweede draaidag gehad en moet zeggen dat het erg leuk is . Heb inmiddels projectie geleerd, het inleggen van de film enzo. Verder het knippen en plakken van film. Verschillende aktes in elkaar zetten. En natuurlijk gratis film kijken . Goede keus geweest dit vrijwilligerswerk.

neo (crew)
Projectie en montage geleerd in twee dagen? Ik neem aan nog onder begeleiding en alles.

avatar van dutchtuga
Uiteraard. De komende maanden nog wel onder begeleiding.

neo (crew)
Ok, dus nog geen pauzestroken onderste boven en een ws film met cs lens draaien?

avatar van dutchtuga
Haha nee, wel een keer de film omgekeerd aan elkaar geplakt, dus de geluidsband aan de verkeerde kant. Gelukkig werd dat op tijd doorzien door mijn collega anders hadden de bezoekers voor een onaangename verrassing gestaan .

avatar van IcU
IcU
Ik heb een paar maandjes terug een solicitatie gesprek gehad in de casino bioscoop in breda, en aangenomen. Ik ben niet komen opdagen, want ik verdiende nog minder dan het minimum loon, volgens mij.

avatar van MXO
MXO
In Breda zitten ook gewoon geen leuke bioscopen. Ik ga nog het liefste naar Chasse Cinema.

avatar van IcU
IcU
Dat is waar, maar bij een bioscoop werken leek mij wel interessant. Maar 2 euro per uur bruto vind ik gewoon te weinig.

Even een oud topic oprakelen; ik ben onlangs aangenomen bij de bioscoop in Zevenaar! Ik helemaal blij

avatar van Lui
Lui (crew)
Daar werken volgens mij ook maar weinig mensen, of niet? Het is er nooit echt druk, in die keren dat ik er ben geweest zaten we met een paar man in de zaal!. Vroeger kwam ik er nog wel eens, maar ik vind de JT in Doetinchem een stuk beter! Nog gefeliciteerd trouwens, en veel succes!

avatar van IcU
IcU
Cool! Ik heb een tijdje gesolliciteerd bij de splinter nieuwe Must See in Breda, maar ik heb het (wederom) afgewezen vanwegen stage bij een film bedrijf, wat voor mij nog interessanter is.

Ik moest alleen om bij die bioscoop te werken uit eigen zak bedrijfkleding betalen (zo'n dikke 100 euro) wat nog eens verplicht gedragen moet worden. Daar zakte letterlijk mijn broek van af...

avatar van Lui
Lui (crew)
Schandalig inderdaad. Als ze mij zoiets zouden vertellen, zou ik er niet eens meer willen werken!

avatar van Ajax&Litmanen1
Movie Unlimited Zevenaar is echt een prima bios!

Ik kwam er altijd graag. Tegenwoordig toch bijna altijd eigenlijk het Rembrandt in Arnhem maar Zevenaar is een stuk gezelliger.

avatar van Lui
Lui (crew)
Ik ben maar één keer in het Rembrandt geweest (naar de film Borat). Het enige wat ik me kan herrineren is dat ik in een hele oude zaal (beneden) zat. Daarna ben ik er nooit meer geweest. Ik kom meestal alleen in Arnhem om de stad in te gaan. Als ik naar de bios wil ga ik wel naar Doetinchem!

Reinbo
Ik werkte in de jaren 80 in de bios: Cineac NRC, Lumiere, Corso, Thalia, Alhambra en Cinema Oscar. Geen van alle bestaan nu nog. Is overigens niet mijn schuld. Was mijn leukste vakantiebaan en als ik vrij was ging ik weer naar de bioscoop.

avatar van Montorsi
Yesss.. werk bij Cinerama in Rotterdam

Malick
Filmhuis Heerlen. Namelijk als programmeur en projecteur.

neo (crew)
Hoelang werk je daar al?

avatar van Hannibal
Ik werk inmiddels alweer een jaar of 4 bij Filmhuis Emmen

avatar van wibro
Sinds ik vroegtijdig de VUT in gegaan ben - ik behoor bij MovieMeter tot de oude rotten - werk ik sinds 2 jaar als zaalwacht bij Lux Nijmegen. Bevalt me prima en ik mag ook alle films gratis bezoeken, niet slecht dus. Namens Lux ga ik regelmatig naar de Filmbeurs in Den Bosch waar ik afgelopen zaterdag ook de MM users Verhoeven en Inland Rabbit ontmoette. Was best weer gezellig. Heeft dus toch wel zijn voordeeltjes, werken in een filmhuis.

Malick
neo schreef:
Hoelang werk je daar al?


In januari alweer drie jaar. Vanwaar deze late reactie?

neo (crew)
Gewoon zomaar. Ik werk nu al weer 8 jaar bij mijn filmhuis.

Malick
Het moet trouwens 2 jaar zijn.

Wat doet jij zoal in het filmhuis? En doe je het op vrijwillige basis of betaald?

Gast
geplaatst: vandaag om 12:40 uur

geplaatst: vandaag om 12:40 uur

Let op: In verband met copyright is het op MovieMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.