menu
?

Miwa Nishikawa

mijn gemiddelde
3,18 (80)
80 stemmen

Geboren:
8 juli 1974 (45 jaar)
Hiroshima (Japan)

Er staan 7 films van deze regisseur op MovieMeter. Er is in totaal 80 keer op deze films gestemd, met een gemiddelde van 3,18 sterren.

De standaardafwijking van deze stemmen is 0,74

Filmografie

  • 3,30 (5)
    Hebi Ichigo (2003)
    Alternatieve titel: Wild Berries
  • 3,06 (18)
    Fîmeiru (2005)
    Alternatieve titel: Female
  • 3,25 (20)
    Yume Ju-ya (2006)
    Alternatieve titel: Ten Nights of Dreams
  • 2,89 (9)
    Yureru (2006)
    Alternatieve titel: Sway
  • 3,07 (7)
    Dia Dokutâ (2009)
    Alternatieve titel: Dear Doctor
  • 3,00 (7)
    Yume Uru Futari (2012)
    Alternatieve titel: Dreams for Sale
  • 3,50 (14)
    Nagai Iiwake (2016)
    Alternatieve titel: The Long Excuse