?

Mark L. Lester

mijn gemiddelde
2,81
3337 stemmen

Geboren:
26 november 1946 (70 jaar)
Cleveland (Verenigde Staten)

Er staan 30 films van deze regisseur op MovieMeter. Er is in totaal 3337 keer op deze films gestemd, met een gemiddelde van 2,81 sterren.

De standaardafwijking van deze stemmen is 0,92

Filmografie

3,83 (3)
Steel Arena (1973)
3,33 (3)
Truck Stop Women (1974)
2,75 (8)
Stunts (1977)
Alternatieve titel: Who Is Killing the Stuntmen?
3,20 (5)
Roller Boogie (1979)
1,75 (4)
Gold of the Amazon Women (1979)
Alternatieve titel: Amazon Women
3,15 (324)
Class of 1984 (1982)
2,78 (299)
Firestarter (1984)
Alternatieve titel: Ogen van Vuur
3,05 (1510)
Commando (1985)
2,57 (146)
Armed and Dangerous (1986)
2,27 (183)
Class of 1999 (1990)
2,71 (355)
Showdown in Little Tokyo (1991)
2,46 (42)
Extreme Justice (1993)
Alternatieve titel: S.I.S. - Extreme Justice
2,76 (59)
Night of the Running Man (1994)
3,10 (20)
Public Enemies (1996)
Alternatieve titel: Public Enemy #1
2,00 (6)
Double Take (1997)
2,35 (26)
The Ex (1997)
2,23 (13)
Misbegotten (1998)
1,98 (25)
The Base (1999)
1,67 (12)
Hitman's Run (1999)
2,50 (13)
Blowback (2000)
2,54 (34)
Guilty as Charged (2000)
Alternatieve titel: The Base II
2,66 (19)
Sacrifice (2000)
1,85 (23)
Stealing Candy (2002)
Alternatieve titel: Killing Candy
2,18 (22)
Betrayal (2003)
2,36 (11)
White Rush (2003)
1,82 (91)
Pterodactyl (2005)
2,26 (45)
Groupie (2010)
1,60 (15)
Poseidon Rex (2013)
0,86 (14)
Dragons of Camelot (2014)