?

Maarten Treurniet

mijn gemiddelde
3,02
2250 stemmen

Geboren:
21 januari 1959 (58 jaar)
Amsterdam (Nederland)

Er staan 7 films van deze regisseur op MovieMeter. Er is in totaal 2250 keer op deze films gestemd, met een gemiddelde van 3,02 sterren.

De standaardafwijking van deze stemmen is 0,71

Filmografie

3,00 (10)
Zonder Zelda (1997)
3,67 (6)
Het Paradijs (1999)
3,01 (521)
De Passievrucht (2003)
2,78 (57)
Allerzielen (2005)
3,02 (1374)
De Heineken Ontvoering (2011)
3,08 (277)
Kenau (2014)