?

Luc Jacquet

mijn gemiddelde
3,54
921 stemmen

Geboren:
5 december 1967 (49 jaar)
Bourg-en-Bresse (Frankrijk)

Er staan 7 films van deze regisseur op MovieMeter. Er is in totaal 921 keer op deze films gestemd, met een gemiddelde van 3,54 sterren.

De standaardafwijking van deze stemmen is 0,72

Filmografie

3,25 (2)
Des Manchots et des Hommes (2004)
Alternatieve titel: Of Penguins and Men
3,58 (811)
La Marche de l'Empereur (2005)
Alternatieve titel: March of the Penguins
3,39 (83)
Le Renard et l'Enfant (2007)
Alternatieve titel: The Fox & the Child
2,54 (12)
Il Était une Forêt (2013)
Alternatieve titel: Once Upon a Forest
2,83 (6)
La Glace et le Ciel (2015)
Alternatieve titel: Ice and the Sky
3,07 (7)
L'Empereur (2017)
Alternatieve titel: La Marche de l'Empereur 2