?

Les Mayfield

mijn gemiddelde
2,70
4391 stemmen

Geboren:
1960
Albuquerque (Verenigde Staten)

Er staan 7 films van deze regisseur op MovieMeter. Er is in totaal 4391 keer op deze films gestemd, met een gemiddelde van 2,70 sterren.

De standaardafwijking van deze stemmen is 0,87

Filmografie

2,40 (297)
Encino Man (1992)
Alternatieve titel: California Man
2,84 (317)
Miracle on 34th Street (1994)
2,15 (1153)
Flubber (1997)
3,02 (1248)
Blue Streak (1999)
3,03 (250)
American Outlaws (2001)
3,00 (705)
The Man (2005)
2,69 (421)
Code Name: The Cleaner (2007)