menu
?

Annette K. Olesen

mijn gemiddelde
2,94 (174)
174 stemmen

Geboren:
20 november 1965 (54 jaar)
Kopenhagen (Denemarken)

Er staan 5 films van deze regisseur op MovieMeter. Er is in totaal 174 keer op deze films gestemd, met een gemiddelde van 2,94 sterren.

De standaardafwijking van deze stemmen is 0,62

Filmografie

  • 2,93 (21)
    Små Ulykker (2002)
    Alternatieve titel: Minor Mishaps
  • 3,19 (37)
    Forbrydelser (2004)
    Alternatieve titel: In Your Hands
  • 2,77 (15)
    1:1 (2006)
    Alternatieve titel: En til En
  • 3,12 (17)
    Lille Soldat (2008)
    Alternatieve titel: Little Soldier
  • 2,83 (84)
    Skytten (2013)
    Alternatieve titel: The Shooter