menu
?

Kentarô Ôtani

mijn gemiddelde
3,20 (52)
52 stemmen

Geboren:
1965
Kyoto (Japan)

Er staan 8 films van deze regisseur op MovieMeter. Er is in totaal 52 keer op deze films gestemd, met een gemiddelde van 3,20 sterren.

De standaardafwijking van deze stemmen is 0,78

Filmografie

  • Avec Mon Mari (1999)
    Alternatieve titel: 2x2
  • Travail (2002)
    Alternatieve titel: A Woman's Work
  • 3,50 (1)
    Yaku San-Jû no Uso (2004)
    Alternatieve titel: Thirty Lies or So
  • 3,26 (35)
    Nana (2005)
    Alternatieve titel: Nana the Movie
  • 2,90 (10)
    Nana 2 (2006)
    Alternatieve titel: ナナ2
  • 3,00 (3)
    Rough (2006)
  • Jîn Warutsu (2011)
    Alternatieve titel: Gene Waltz
  • 3,67 (3)
    Ranwei Bito (2011)
    Alternatieve titel: Runway Beat