?

Andy Fickman

mijn gemiddelde
2,90
3485 stemmen

Geboren:
Midland (Verenigde Staten)

Er staan 8 films van deze regisseur op MovieMeter. Er is in totaal 3485 keer op deze films gestemd, met een gemiddelde van 2,90 sterren.

De standaardafwijking van deze stemmen is 0,96

Filmografie

2,30 (259)
Who's Your Daddy? (2004)
3,09 (1560)
She's the Man (2006)
3,17 (532)
The Game Plan (2007)
2,74 (444)
Race to Witch Mountain (2009)
2,67 (362)
You Again (2010)
2,80 (122)
Parental Guidance (2012)
2,24 (185)
Paul Blart: Mall Cop 2 (2015)