menu

Andrey Zvyagintsev

mijn gemiddelde
3,74 (2592)
2592 stemmen

Geboren:
6 februari 1964 (56 jaar)
Novosibirsk (Sovjet-Unie)

Er staan 7 films van deze regisseur op MovieMeter. Er is in totaal 2592 keer op deze films gestemd, met een gemiddelde van 3,74 sterren.

De standaardafwijking van deze stemmen is 0,78

Filmografie

  • 3,89 (1253)
    Vozvrashchenie (2003)
    Alternatieve titel: The Return
  • 3,75 (298)
    Izgnanie (2007)
    Alternatieve titel: The Banishment
  • 3,50 (2)
    Apocrypha (2009)  KORT
  • 3,25 (2)
    Tayna (2011)  KORT
    Alternatieve titel: Mystery
  • 3,33 (199)
    Elena (2011)
    Alternatieve titel: Елена
  • 3,61 (448)
    Leviafan (2014)
    Alternatieve titel: Leviathan
  • 3,62 (390)
    Nelyubov (2017)
    Alternatieve titel: Loveless