?

Andrea Bianchi

mijn gemiddelde
2,64
173 stemmen

Geboren:
31 maart 1925 (92 jaar)
Rome (Italië)

Er staan 11 films van deze regisseur op MovieMeter. Er is in totaal 173 keer op deze films gestemd, met een gemiddelde van 2,64 sterren.

De standaardafwijking van deze stemmen is 0,93

Filmografie

2,56 (8)
Diabólica Malicia (1972)
Alternatieve titel: Child of the Night
2,68 (36)
Nude per l'Assassino (1975)
Alternatieve titel: Strip Nude for Your Killer
2,00 (1)
Cara Dolce Nipote (1977)
Alternatieve titel: Naughty Teen
2,50 (7)
Malabimba (1979)
Alternatieve titel: The Malicious Whore
2,67 (106)
Le Notti del Terrore (1981)
Alternatieve titel: Burial Ground: The Nights of Terror
2,00 (1)
Giochi Carnali (1983)
Alternatieve titel: Exciting Love Girls
2,40 (5)
Commando Mengele (1986)
Alternatieve titel: Angel of Death
2,75 (2)
Maniac Killer (1987)
Io Gilda (1989)
2,64 (7)
Massacre (1989)
Formula 3 - I Ragazzi dell'Autodromo (1993)
Alternatieve titel: Hot Laps