menu

Jafar Panahi

mijn gemiddelde
3,25 (569)
569 stemmen

Geboren:
11 juli 1960 (60 jaar)
Mianeh (Iran)

Er staan 10 films van deze regisseur op MovieMeter. Er is in totaal 569 keer op deze films gestemd, met een gemiddelde van 3,25 sterren.

De standaardafwijking van deze stemmen is 0,77

Filmografie

  • 3,28 (48)
    Badkonake Sefid (1995)
    Alternatieve titel: The White Balloon
  • 3,47 (38)
    Ayneh (1997)
    Alternatieve titel: De Spiegel
  • 3,31 (69)
    Dayereh (2000)
    Alternatieve titel: The Circle
  • 3,47 (74)
    Talaye Sorkh (2003)
    Alternatieve titel: Crimson Gold
  • 3,20 (124)
    Offside (2006)
    Alternatieve titel: Off Side
  • The Accordion (2010)  KORT
    Alternatieve titel: L'Accordéon
  • 3,30 (23)
    In Film Nist (2011)
    Alternatieve titel: This Is Not a Film
  • 3,25 (8)
    Pardé (2013)
    Alternatieve titel: Closed Curtain
  • 3,07 (146)
    Taxi (2015)
    Alternatieve titel: Taxi Teheran
  • 3,29 (39)
    Se Rokh (2018)
    Alternatieve titel: 3 Faces