menu
?

Hiroshi Teshigahara

mijn gemiddelde
3,82 (479)
479 stemmen

Geboren:
28 januari 1927
Chiyoda (Japan)

Overleden:
14 april 2001 (74 jaar)
Tokio (Japan)

Er staan 8 films van deze regisseur op MovieMeter. Er is in totaal 479 keer op deze films gestemd, met een gemiddelde van 3,82 sterren.

De standaardafwijking van deze stemmen is 0,74

Filmografie

  • 3,72 (52)
    Otoshiana (1962)
    Alternatieve titel: The Pitfall
  • 3,94 (275)
    Suna no Onna (1964)
    Alternatieve titel: Woman in the Dunes
  • 3,78 (109)
    Tanin no Kao (1966)
    Alternatieve titel: The Face of Another
  • 3,32 (11)
    Moetsukita Chizu (1968)
    Alternatieve titel: The Ruined Map
  • 2,50 (1)
    Sama Soruja (1972)
    Alternatieve titel: Summer Soldiers
  • 3,25 (16)
  • 3,45 (10)
    Rikyu (1989)
  • 3,20 (5)
    Gô-Hime (1992)
    Alternatieve titel: Basara - The Princess Goh