menu
?

Guy Casaril

mijn gemiddelde
2,89 (9)
9 stemmen

Geboren:
1 november 1933
Miramont-de-Guyenne (Frankrijk)

Overleden:
3 mei 1996 (62 jaar)

Er staan 5 films van deze regisseur op MovieMeter. Er is in totaal 9 keer op deze films gestemd, met een gemiddelde van 2,89 sterren.

De standaardafwijking van deze stemmen is 0,74

Filmografie

  • 3,50 (1)
    L'Astragale (1969)
    Alternatieve titel: Ankle Bone
  • 2,50 (4)
    Les Novices (1970)
    Alternatieve titel: The Novices
  • 2,00 (1)
    Le Rempart des Béguines (1972)
    Alternatieve titel: Gli Amori Impossibili
  • 3,75 (2)
    Piaf (1974)
    Alternatieve titel: Piaf: The Early Years
  • 3,00 (1)
    Emilienne (1975)
    Alternatieve titel: Emilienne & Nicole