Allan King

mijn gemiddelde
3,63
20 stemmen

Geboren:
6 februari 1930
Vancouver (Canada)

Overleden:
15 juni 2009 (79 jaar)
Toronto (Canada)

Er staan 9 films van deze regisseur op MovieMeter. Er is in totaal 20 keer op deze films gestemd, met een gemiddelde van 3,63 sterren.

De standaardafwijking van deze stemmen is 0,69

Filmografie

3,62 (4)
Warrendale (1967)
3,50 (7)
A Married Couple (1969)
Alternatieve titel: Un Couple Marié
3,00 (2)
Come On Children (1973)
3,25 (2)
Silence of the North (1981)
3,25 (2)
By Way of the Stars (1992)
Alternatieve titel: De Avontuurlijke Reis van Lukas B.
4,75 (2)
Dying at Grace (2003)