menu
?

Gualtiero Jacopetti

mijn gemiddelde
2,98 (181)
181 stemmen

Geboren:
4 september 1919
Barga (Italië)

Overleden:
17 augustus 2011 (91 jaar)
Rome (Italië)

Er staan 6 films van deze regisseur op MovieMeter. Er is in totaal 181 keer op deze films gestemd, met een gemiddelde van 2,98 sterren.

De standaardafwijking van deze stemmen is 0,93

Filmografie

  • 2,76 (73)
    Mondo Cane (1962)
    Alternatieve titel: A Dog's Life
  • 2,88 (8)
    La Donna nel Mondo (1963)
    Alternatieve titel: Women of the World
  • 2,97 (32)
    Mondo Cane 2 (1963)
    Alternatieve titel: Mondo Cane No. 2
  • 3,41 (35)
    Africa Addio (1966)
    Alternatieve titel: Africa Blood and Guts
  • 2,94 (26)
    Addio Zio Tom (1971)
    Alternatieve titel: Goodbye Uncle Tom
  • 3,50 (7)
    Mondo Candido (1975)
    Alternatieve titel: De Helse Wereld van Jacopetti