menu
?

Caroline Labrèche

mijn gemiddelde
2,74 (115)
115 stemmen

Er staan 5 films van deze regisseur op MovieMeter. Er is in totaal 115 keer op deze films gestemd, met een gemiddelde van 2,74 sterren.

De standaardafwijking van deze stemmen is 0,73

Filmografie

  • 2,81 (104)
    Radius (2017)
  • 2,10 (5)
    Second Opinion (2018)
    Alternatieve titel: Prescription for Danger
  • 2,00 (1)
    Rule of 3 (2019)
    Alternatieve titel: All My Husband's Wives
  • 2,12 (4)
    Thicker Than Water (2019)
    Alternatieve titel: The Twisted Son
  • 2,00 (1)
    No Good Deed (2020)
    Alternatieve titel: No Good Deed Goes Unpunished