Garry Marshall

mijn gemiddelde
2,89
7805 stemmen

Geboren:
13 november 1934
New York (Verenigde Staten)

Overleden:
19 juli 2016 (81 jaar)
Burbank (Verenigde Staten)

Er staan 18 films van deze regisseur op MovieMeter. Er is in totaal 7805 keer op deze films gestemd, met een gemiddelde van 2,89 sterren.

De standaardafwijking van deze stemmen is 0,86

Filmografie

2,37 (15)
Young Doctors in Love (1982)
Alternatieve titel: Puinhoop in het Hospitaal
2,59 (53)
The Flamingo Kid (1984)
2,42 (53)
Nothing in Common (1986)
2,93 (433)
Overboard (1987)
3,41 (96)
Beaches (1988)
Alternatieve titel: Forever Friends
3,23 (1833)
Pretty Woman (1990)
3,18 (335)
Frankie and Johnny (1991)
Alternatieve titel: Frankie & Johnny
2,12 (26)
Exit to Eden (1994)
2,18 (17)
Dear God (1996)
3,23 (67)
The Other Sister (1999)
2,39 (759)
Runaway Bride (1999)
2,77 (853)
The Princess Diaries (2001)
2,95 (476)
Raising Helen (2004)
3,11 (524)
Georgia Rule (2007)
2,76 (985)
Valentine's Day (2010)
2,64 (635)
New Year's Eve (2011)
2,62 (107)
Mother's Day (2016)