menu
?

Froukje Tan

mijn gemiddelde
2,75 (125)
125 stemmen

Geboren:
1968
Nederland

Er staan 5 films van deze regisseur op MovieMeter. Er is in totaal 125 keer op deze films gestemd, met een gemiddelde van 2,75 sterren.

De standaardafwijking van deze stemmen is 0,95

Filmografie

  • Zondag (2004)  KORT
    Alternatieve titel: One Night Stand - Zondag
  • 3,00 (9)
    Maria's Vermogen (2005)
    Alternatieve titel: Enneagram - Maria's Vermogen
  • 2,67 (68)
    Links (2008)
  • 3,00 (1)
    Vaderdag (2009)  KORT
    Alternatieve titel: Father's Day
  • 2,81 (47)
    Swchwrm (2012)
    Alternatieve titel: Mijn Avonturen door V. Swchwrm