menu
?

Henrik Martin Dahlsbakken

mijn gemiddelde
2,68 (93)
93 stemmen

Geboren:
23 mei 1989 (31 jaar)
Hamar (Noorwegen)

Er staan 5 films van deze regisseur op MovieMeter. Er is in totaal 93 keer op deze films gestemd, met een gemiddelde van 2,68 sterren.

De standaardafwijking van deze stemmen is 0,64

Filmografie

  • 2,50 (2)
    Å Vende Tilbake (2015)
    Alternatieve titel: Returning Home
  • 2,54 (23)
    Cave (2016)
  • 2,59 (11)
    Sensommer (2016)
    Alternatieve titel: Late Summer
  • Rett Vest (2017)
    Alternatieve titel: Going West
  • 2,76 (57)
    En Affære (2018)
    Alternatieve titel: An Affair