menu

Ferenc Török

mijn gemiddelde
3,19 (63)
63 stemmen

Geboren:
23 april 1971 (49 jaar)
Boedapest (Hongarije)

Er staan 5 films van deze regisseur op MovieMeter. Er is in totaal 63 keer op deze films gestemd, met een gemiddelde van 3,19 sterren.

De standaardafwijking van deze stemmen is 0,92

Filmografie

  • 2,50 (3)
    Moszkva Tér (2001)
    Alternatieve titel: Moscow Square
  • Jött Egy Busz... (2003)
    Alternatieve titel: A Bus Came...
  • 2,19 (8)
    Szezon (2004)
    Alternatieve titel: Eastern Sugar
  • 2,00 (1)
    Isztambul (2011)
    Alternatieve titel: Istanbul
  • 3,41 (51)
    1945 (2017)
    Alternatieve titel: Homecoming (1945)