menu
?

Abolfazl Jalili

mijn gemiddelde
2,82 (25)
25 stemmen

Geboren:
26 juni 1957 (62 jaar)
Saveh (Iran)

Er staan 7 films van deze regisseur op MovieMeter. Er is in totaal 25 keer op deze films gestemd, met een gemiddelde van 2,82 sterren.

De standaardafwijking van deze stemmen is 0,72

Filmografie

  • 3,50 (1)
    Bahar (1985)
    Alternatieve titel: The Spring
  • 3,67 (3)
    Raghs-e-khak (1992)
    Alternatieve titel: Dance of Dust
  • 2,62 (16)
    Delbaran (2001)
  • 3,00 (4)
    Abjad (2003)
    Alternatieve titel: The First Letter
  • 2,00 (1)
    Gol ya Pooch (2005)
    Alternatieve titel: Full or Empty
  • Hafez (2007)
    Alternatieve titel: Hafezu: Perusha no Uta
  • Darvag (2013)