?

Eduardo Sánchez

mijn gemiddelde
3,12
4242 stemmen

Geboren:
20 december 1968 (48 jaar)
Cuba

Er staan 6 films van deze regisseur op MovieMeter. Er is in totaal 4242 keer op deze films gestemd, met een gemiddelde van 3,12 sterren.

De standaardafwijking van deze stemmen is 1,04

Filmografie

3,27 (3309)
The Blair Witch Project (1999)
2,58 (209)
Altered (2006)
2,46 (139)
Seventh Moon (2008)
2,60 (188)
Lovely Molly (2011)
2,71 (280)
V/H/S/2 (2013)
Alternatieve titel: S-VHS
2,62 (117)
Exists (2014)