menu
?

Eduardo Mignogna

mijn gemiddelde
2,64 (11)
11 stemmen

Geboren:
17 augustus 1940
Buenos Aires (Argentinië)

Overleden:
6 oktober 2006 (66 jaar)
Buenos Aires (Argentinië)

Er staan 7 films van deze regisseur op MovieMeter. Er is in totaal 11 keer op deze films gestemd, met een gemiddelde van 2,64 sterren.

De standaardafwijking van deze stemmen is 0,80

Filmografie

  • 2,00 (1)
    Flop (1990)
  • 3,00 (7)
    Sol de Otoño (1996)
    Alternatieve titel: Autumn Sun
  • 3,00 (1)
    El Faro (1998)
    Alternatieve titel: The Lighthouse
  • Adela (2000)
    Alternatieve titel: Coup de Lune
  • La Fuga (2001)
    Alternatieve titel: The Escape
  • 1,50 (2)
    Cleopatra (2003)
  • El Viento (2005)
    Alternatieve titel: The Wind