menu
?

Dmitriy Meskhiev

mijn gemiddelde
3,20 (5)
5 stemmen

Geboren:
31 oktober 1963 (57 jaar)
Leningrad (Sovjet-Unie)

Er staan 8 films van deze regisseur op MovieMeter. Er is in totaal 5 keer op deze films gestemd, met een gemiddelde van 3,20 sterren.

De standaardafwijking van deze stemmen is 0,51

Filmografie

  • Gambrinus (1990)
    Alternatieve titel: Гамбринус
  • Tsiniki (1991)
    Alternatieve titel: Cynics
  • 2,50 (1)
    Amerikanka (1997)
    Alternatieve titel: American Bet
  • Bomba (1997)
    Alternatieve titel: The Bomb
  • Dnevnik Kamikadze (2003)
    Alternatieve titel: Diary of a Kamikaze
  • 3,33 (3)
    Svoi (2004)
    Alternatieve titel: Our Own
  • Chelovek u Okna (2010)
    Alternatieve titel: The Man at the Window
  • 3,50 (1)
    Batalon (2015)
    Alternatieve titel: Battalion