menu
?

Tomás Vorel

mijn gemiddelde
3,25 (10)
10 stemmen

Geboren:
2 juni 1957 (63 jaar)
Praag (Tsjechoslowakije)

Er staan 7 films van deze regisseur op MovieMeter. Er is in totaal 10 keer op deze films gestemd, met een gemiddelde van 3,25 sterren.

De standaardafwijking van deze stemmen is 0,64

Filmografie

  • 3,67 (3)
    Kour (1991)
    Alternatieve titel: Smoke
  • 3,00 (1)
    Kamenný Most (1996)
    Alternatieve titel: Stone Bridge
  • 3,00 (1)
    Cesta z Mesta (2000)
    Alternatieve titel: Out of the City
  • 4,00 (1)
    Skrítek (2005)
    Alternatieve titel: Skřítek
  • 2,50 (1)
    Gympl (2007)
    Alternatieve titel: The Can
  • 2,50 (2)
    Cesta do Lesa (2012)
    Alternatieve titel: To the Woods
  • 4,00 (1)
    Instalatér z Tuchlovic (2016)
    Alternatieve titel: The Good Plumber