menu
?

Dwain Esper

mijn gemiddelde
1,74 (39)
39 stemmen

Geboren:
7 oktober 1894
Verenigde Staten

Overleden:
18 oktober 1982 (88 jaar)
San Diego (Verenigde Staten)

Er staan 5 films van deze regisseur op MovieMeter. Er is in totaal 39 keer op deze films gestemd, met een gemiddelde van 1,74 sterren.

De standaardafwijking van deze stemmen is 0,93

Filmografie

  • The Seventh Commandment (1932)
    Alternatieve titel: The 7th Commandment
  • 2,00 (2)
    Narcotic (1933)
    Alternatieve titel: Narcotic Racket
  • 1,70 (23)
    Maniac (1934)
    Alternatieve titel: Sex Maniac
  • 2,50 (5)
    Marihuana (1936)
    Alternatieve titel: Marihuana, the Devil's Weed
  • 1,39 (9)
    Sex Madness (1938)
    Alternatieve titel: Human Wreckage