menu
?

Dong-hoon Choi

mijn gemiddelde
3,14 (112)
112 stemmen

Geboren:
1971
Jeonju (Zuid-Korea)

Er staan 5 films van deze regisseur op MovieMeter. Er is in totaal 112 keer op deze films gestemd, met een gemiddelde van 3,14 sterren.

De standaardafwijking van deze stemmen is 0,72

Filmografie

  • 2,88 (4)
    Beomjweui Jaeguseong (2004)
    Alternatieve titel: The Big Swindle
  • 3,25 (12)
    Tazza (2006)
    Alternatieve titel: Tazza: The High Rollers
  • 3,32 (38)
    Woochi (2009)
    Alternatieve titel: Jeon Woochi: The Taoist Wizard
  • 2,96 (26)
    Dodookdeul (2012)
    Alternatieve titel: The Thieves
  • 3,08 (32)
    Amsal (2015)
    Alternatieve titel: Assassination