?

Don Siegel

mijn gemiddelde
3,58
6532 stemmen

Geboren:
26 oktober 1912
Chicago (Verenigde Staten)

Overleden:
20 april 1991 (78 jaar)
Nipoma (Verenigde Staten)

Er staan 34 films van deze regisseur op MovieMeter. Er is in totaal 6532 keer op deze films gestemd, met een gemiddelde van 3,58 sterren.

De standaardafwijking van deze stemmen is 0,68

Filmografie

3,33 (24)
The Verdict (1946)
3,11 (64)
The Big Steal (1949)
2,75 (2)
Night unto Night (1949)
2,95 (32)
The Duel at Silver Creek (1952)
Alternatieve titel: Claim Jumpers
2,00 (1)
China Venture (1953)
2,68 (14)
Count the Hours (1953)
Alternatieve titel: Every Minute Counts
3,08 (12)
Private Hell 36 (1954)
Alternatieve titel: Baby Face Killers
3,52 (29)
Riot in Cell Block 11 (1954)
An Annapolis Story (1955)
Alternatieve titel: The Blue and the Gold
3,03 (16)
Crime in the Streets (1956)
3,46 (14)
Baby Face Nelson (1957)
The Gun Runners (1958)
Alternatieve titel: Gunrunners
3,38 (16)
The Lineup (1958)
2,90 (5)
Edge of Eternity (1959)
3,23 (94)
Flaming Star (1960)
3,22 (85)
Hell Is for Heroes (1962)
3,39 (88)
The Killers (1964)
Alternatieve titel: Ernest Hemingway's The Killers
3,44 (9)
Stranger on the Run (1967)
Alternatieve titel: Lonesome Gun
2,97 (279)
Coogan's Bluff (1968)
3,06 (63)
Madigan (1968)
Alternatieve titel: Onderwereld van New York
2,84 (19)
Death of a Gunfighter (1969)
3,21 (286)
Two Mules for Sister Sara (1970)
Alternatieve titel: Dos Mulas para la Hermana Sara
3,35 (193)
The Beguiled (1971)
3,65 (1386)
Dirty Harry (1971)
Alternatieve titel: Smerige Klabak
3,53 (98)
Charley Varrick (1973)
Alternatieve titel: Kill Charley Varrick
2,88 (40)
The Black Windmill (1974)
3,37 (175)
The Shootist (1976)
3,22 (136)
Telefon (1977)
3,78 (2989)
Escape from Alcatraz (1979)
2,30 (10)
Rough Cut (1980)
1,47 (16)
Jinxed! (1982)
Alternatieve titel: Geflest