menu

Levan Gabriadze

mijn gemiddelde
2,61 (472)
472 stemmen

Geboren:
16 november 1969 (50 jaar)
Tbilisi (Sovjet-Unie)

Er staan 5 films van deze regisseur op MovieMeter. Er is in totaal 472 keer op deze films gestemd, met een gemiddelde van 2,61 sterren.

De standaardafwijking van deze stemmen is 0,86

Filmografie

  • 2,17 (6)
    Vykrutasy (2011)
    Alternatieve titel: Tricksters
  • Yolki 2 (2011)
    Alternatieve titel: Ёлки 2
  • Yolki 3 (2013)
    Alternatieve titel: Ёлки 3
  • 2,62 (466)
    Unfriended (2014)
    Alternatieve titel: Cybernatural
  • Rezo (2017)
    Alternatieve titel: Знаешь, Мама, Где я Был?