menu
?

David Chiang

mijn gemiddelde
2,77 (11)
11 stemmen

Geboren:
29 juni 1947 (73 jaar)
Suzhou (China)

Er staan 5 films van deze regisseur op MovieMeter. Er is in totaal 11 keer op deze films gestemd, met een gemiddelde van 2,77 sterren.

De standaardafwijking van deze stemmen is 0,54

Filmografie

  • 2,25 (2)
    Xi Du Zhe (1974)
    Alternatieve titel: The Drug Addict
  • 3,00 (7)
    Du Bi Shuang Xiong (1976)
    Alternatieve titel: The One Armed Swordsmen
  • 3,00 (1)
    Si Qiu (1976)
    Alternatieve titel: The Condemned
  • Mao Tou Ying (1981)
    Alternatieve titel: The Legend of the Owl
  • 2,00 (1)
    Hei Xue (1991)
    Alternatieve titel: Will of Iron