menu

Dariush Mehrjui

mijn gemiddelde
3,49 (61)
61 stemmen

Geboren:
8 december 1939 (80 jaar)
Teheran (Iran)

Er staan 9 films van deze regisseur op MovieMeter. Er is in totaal 61 keer op deze films gestemd, met een gemiddelde van 3,49 sterren.

De standaardafwijking van deze stemmen is 0,78

Filmografie

  • 3,58 (33)
    Gaav (1969)
    Alternatieve titel: The Cow
  • 3,25 (2)
    Postchi (1970)
    Alternatieve titel: The Postman
  • 3,30 (5)
    Dayereh Mina (1978)
    Alternatieve titel: The Cycle
  • 3,83 (3)
    Hamoun (1990)
  • 3,40 (5)
    Sara (1993)
  • 3,29 (7)
    Leila (1996)
  • 3,67 (3)
    Derakhte Golabi (1998)
    Alternatieve titel: The Pear Tree
  • 1,00 (1)
    Bemani (2002)
    Alternatieve titel: To Stay Alive
  • 4,25 (2)
    Santoori (2007)
    Alternatieve titel: Santuri