menu

Dariush Mehrjui

mijn gemiddelde
3,52 (66)
66 stemmen

Geboren:
8 december 1939 (80 jaar)
Teheran (Iran)

Er staan 9 films van deze regisseur op MovieMeter. Er is in totaal 66 keer op deze films gestemd, met een gemiddelde van 3,52 sterren.

De standaardafwijking van deze stemmen is 0,74

Filmografie

  • 3,61 (32)
    Gaav (1969)
    Alternatieve titel: The Cow
  • 3,25 (2)
    Postchi (1970)
    Alternatieve titel: The Postman
  • 3,33 (6)
    Dayereh Mina (1978)
    Alternatieve titel: The Cycle
  • 3,75 (4)
    Hamoun (1990)
  • 3,42 (6)
    Sara (1993)
  • 3,31 (8)
    Leila (1997)
  • 3,75 (4)
    Derakhte Golabi (1998)
    Alternatieve titel: The Pear Tree
  • 1,00 (1)
    Bemani (2002)
    Alternatieve titel: To Stay Alive
  • 4,00 (3)
    Santoori (2007)
    Alternatieve titel: Santuri