?

Franziska Meyer Price

mijn gemiddelde
2,63
4 stemmen

Geboren:
1962
München (West-Duitsland)

Er staan 11 films van deze regisseur op MovieMeter. Er is in totaal 4 keer op deze films gestemd, met een gemiddelde van 2,63 sterren.

De standaardafwijking van deze stemmen is 0,22

Filmografie

2,50 (1)
Vater auf der Flucht (2007)
2,75 (2)
Baby Frei Haus (2009)
Lindburgs Fall (2011)
Alternatieve titel: Prime Time Crime
2,50 (1)
Weihnachts-Männer (2015)
Zwischen Kraut und Rüben (2015)
Alternatieve titel: Die Dienstagsfrauen - Zwischen Kraut und Rüben
Fluss des Lebens - Geliebte Loire (2017)
Alternatieve titel: Fluss des Lebens - Loire, Mon Amour