menu
?

Yu-Hsun Chen

mijn gemiddelde
3,48 (21)
21 stemmen

Geboren:
21 juni 1962 (58 jaar)
Taipei (Taiwan)

Er staan 5 films van deze regisseur op MovieMeter. Er is in totaal 21 keer op deze films gestemd, met een gemiddelde van 3,48 sterren.

De standaardafwijking van deze stemmen is 0,57

Filmografie

  • 3,25 (2)
    Re Dai Yu (1995)
    Alternatieve titel: Tropical Fish
  • 3,75 (12)
    Zhu Li Ye (2010)
    Alternatieve titel: Juliets
  • 3,00 (2)
    10+10 (2011)
  • Zong Pu Shi (2013)
    Alternatieve titel: Zone Pro Site: The Moveable Feast
  • 3,10 (5)
    Jian Wang Cun (2017)
    Alternatieve titel: The Village of No Return