menu

Fred Cavayé

mijn gemiddelde
3,41 (948)
948 stemmen

Geboren:
14 december 1967 (51 jaar)
Rennes (Frankrijk)

Er staan 6 films van deze regisseur op MovieMeter. Er is in totaal 948 keer op deze films gestemd, met een gemiddelde van 3,41 sterren.

De standaardafwijking van deze stemmen is 0,60

Filmografie

  • 3,52 (424)
    Pour Elle (2008)
    Alternatieve titel: Anything for Her
  • 3,44 (333)
    À Bout Portant (2010)
    Alternatieve titel: Point Blank
  • 2,54 (36)
    Les Infidèles (2012)
    Alternatieve titel: The Players
  • 3,23 (123)
    Mea Culpa (2014)
  • 3,60 (10)
    Radin! (2016)
    Alternatieve titel: Penny Pincher!
  • 3,14 (22)
    Le Jeu (2018)
    Alternatieve titel: Nothing to Hide