?

Dan Curtis

mijn gemiddelde
3,07
246 stemmen

Geboren:
12 augustus 1927
Bridgeport (Verenigde Staten)

Overleden:
27 maart 2006 (78 jaar)
Brentwood (Verenigde Staten)

Er staan 23 films van deze regisseur op MovieMeter. Er is in totaal 246 keer op deze films gestemd, met een gemiddelde van 3,07 sterren.

De standaardafwijking van deze stemmen is 1,01

Filmografie

2,82 (11)
House of Dark Shadows (1970)
2,83 (3)
Night of Dark Shadows (1971)
2,83 (3)
The Night Strangler (1973)
2,38 (4)
The Norliss Tapes (1973)
1,82 (14)
Dracula (1974)
Alternatieve titel: Bram Stoker's Dracula
2,50 (1)
Scream of the Wolf (1974)
2,50 (2)
The Turn of the Screw (1974)
2,41 (17)
Trilogy of Terror (1975)
3,38 (51)
Burnt Offerings (1976)
Alternatieve titel: Trauma
2,86 (7)
Dead of Night (1977)
3,93 (43)
The Winds of War (1983)
3,39 (40)
Intruders (1992)
1,64 (11)
Me and the Kid (1993)
2,92 (6)
Trilogy of Terror II (1996)
3,03 (19)
The Love Letter (1998)
1,83 (3)
Saving Milly (2005)