menu
?

Yoon-Hyun Chang

mijn gemiddelde
3,12 (42)
42 stemmen

Geboren:
1967
Seoul (Zuid-Korea)

Er staan 5 films van deze regisseur op MovieMeter. Er is in totaal 42 keer op deze films gestemd, met een gemiddelde van 3,12 sterren.

De standaardafwijking van deze stemmen is 0,68

Filmografie

  • 3,00 (4)
    Cheob-sok (1997)
    Alternatieve titel: The Contact
  • 3,05 (20)
    Telmisseomding (1999)
    Alternatieve titel: Tell Me Something
  • 3,27 (11)
    Some (2004)
  • 3,50 (2)
    Hwang Jin-yi (2007)
    Alternatieve titel: Legendary Courtesan Hwang Jin Yi
  • 3,00 (5)
    Ga-bi (2012)
    Alternatieve titel: Gabi