menu

Chang-dong Lee

mijn gemiddelde
3,56 (672)
672 stemmen

Geboren:
1 april 1954 (64 jaar)
Daegu (Zuid-Korea)

Er staan 6 films van deze regisseur op MovieMeter. Er is in totaal 672 keer op deze films gestemd, met een gemiddelde van 3,56 sterren.

De standaardafwijking van deze stemmen is 0,82

Filmografie

  • 3,23 (28)
    Chorok Mulkogi (1997)
    Alternatieve titel: Green Fish
  • 3,59 (57)
    Bakha Satang (1999)
    Alternatieve titel: Peppermint Candy
  • 3,58 (150)
    Oasiseu (2002)
    Alternatieve titel: Oasis
  • 3,40 (83)
    Milyang (2007)
    Alternatieve titel: Secret Sunshine
  • 3,45 (160)
    Shi (2010)
    Alternatieve titel: Poetry
  • 3,74 (194)
    Beoning (2018)
    Alternatieve titel: Burning