menu

Chang-dong Lee

mijn gemiddelde
3,56 (741)
741 stemmen

Geboren:
1 april 1954 (65 jaar)
Daegu (Zuid-Korea)

Er staan 6 films van deze regisseur op MovieMeter. Er is in totaal 741 keer op deze films gestemd, met een gemiddelde van 3,56 sterren.

De standaardafwijking van deze stemmen is 0,80

Filmografie

  • 3,24 (29)
    Chorok Mulkogi (1997)
    Alternatieve titel: Green Fish
  • 3,58 (58)
    Bakha Satang (1999)
    Alternatieve titel: Peppermint Candy
  • 3,59 (152)
    Oasiseu (2002)
    Alternatieve titel: Oasis
  • 3,40 (84)
    Milyang (2007)
    Alternatieve titel: Secret Sunshine
  • 3,46 (161)
    Shi (2010)
    Alternatieve titel: Poetry
  • 3,69 (257)
    Beoning (2018)
    Alternatieve titel: Burning