menu
?

Byeong-ki Ahn

mijn gemiddelde
2,96 (177)
177 stemmen

Geboren:
5 november 1966 (53 jaar)
Zuid-Korea

Er staan 5 films van deze regisseur op MovieMeter. Er is in totaal 177 keer op deze films gestemd, met een gemiddelde van 2,96 sterren.

De standaardafwijking van deze stemmen is 0,86

Filmografie

  • 1,64 (7)
    Gawi (2000)
    Alternatieve titel: Nightmare
  • 3,11 (144)
    Pon (2002)
    Alternatieve titel: Phone
  • 2,43 (14)
    Bunshinsaba (2004)
    Alternatieve titel: Ouija Board
  • 2,50 (12)
    Apateu (2006)
    Alternatieve titel: Apt.
  • Bi Xian 2 (2013)
    Alternatieve titel: Bunshinsaba 2