?

Edward Sloman

mijn gemiddelde
2,67
3 stemmen

Geboren:
19 juli 1886
Londen (Verenigd Koninkrijk)

Overleden:
29 september 1972 (86 jaar)
Los Angeles (Verenigde Staten)

Er staan 12 films van deze regisseur op MovieMeter. Er is in totaal 3 keer op deze films gestemd, met een gemiddelde van 2,67 sterren.

De standaardafwijking van deze stemmen is 0,47

Filmografie

His People (1925)
Alternatieve titel: Proud Heart
Surrender (1927)
Alternatieve titel: The President
2,00 (1)
The Lost Zeppelin (1929)
Gun Smoke (1931)
3,00 (1)
His Woman (1931)
3,00 (1)
Murder by the Clock (1931)