menu

Yuan Zhang

mijn gemiddelde
3,01 (91)
91 stemmen

Geboren:
1963
Nanjing (China)

Er staan 10 films van deze regisseur op MovieMeter. Er is in totaal 91 keer op deze films gestemd, met een gemiddelde van 3,01 sterren.

De standaardafwijking van deze stemmen is 0,86

Filmografie

  • 4,25 (2)
    Mama (1991)
    Alternatieve titel: Mum
  • 1,33 (3)
    Beijing za Zhong (1993)
    Alternatieve titel: Beijing Bastards
  • 2,90 (26)
    Dong Gong Xi Gong (1996)
    Alternatieve titel: East Palace, West Palace
  • 4,00 (1)
    Erzi (1996)
    Alternatieve titel: Sons
  • Fengkuang Yingyu (1999)
    Alternatieve titel: Crazy English
  • 3,54 (13)
    Guo Nian Hui Jia (1999)
    Alternatieve titel: Seventeen Years
  • 2,88 (29)
    Lü Cha (2003)
    Alternatieve titel: Green Tea
  • 2,67 (3)
    Wo Ai Ni (2003)
    Alternatieve titel: I Love You
  • 3,00 (6)
    Kan Shang Qu Hen Mei (2006)
    Alternatieve titel: Little Red Flowers
  • 3,31 (8)
    Dada (2008)
    Alternatieve titel: Dada's Dance