William A. Seiter

mijn gemiddelde
3,46
359 stemmen

Geboren:
10 juni 1890
New York (Verenigde Staten)

Overleden:
26 juli 1964 (74 jaar)
Beverly Hills (Verenigde Staten)

Er staan 61 films van deze regisseur op MovieMeter. Er is in totaal 359 keer op deze films gestemd, met een gemiddelde van 3,46 sterren.

De standaardafwijking van deze stemmen is 0,86

Filmografie

2,50 (1)
Helen's Babies (1924)
The Teaser (1925)
1,00 (1)
What Happened to Jones (1926)
Outcast (1928)
The Love Racket (1929)
Alternatieve titel: Such Things Happen
Prisoners (1929)
3,50 (1)
Synthetic Sin (1929)
Back Pay (1930)
Way Back Home (1931)
Alternatieve titel: Old Greatheart
Girl Crazy (1932)
3,50 (3)
Hot Saturday (1932)
3,56 (9)
If I Had a Million (1932)
2,50 (1)
Young Bride (1932)
Alternatieve titel: Love Starved
4,00 (1)
Diplomaniacs (1933)
3,76 (214)
Sons of the Desert (1933)
Alternatieve titel: Pechvogels
3,00 (4)
If You Could Only Cook (1935)
2,79 (19)
Roberta (1935)
2,50 (3)
Dimples (1936)
Alternatieve titel: The Bowery Princess
3,14 (7)
Stowaway (1936)
Alternatieve titel: Ching Ching
3,50 (2)
This Is My Affair (1937)
Alternatieve titel: His Affair
1,75 (2)
Thanks for Everything (1938)
3,22 (18)
Room Service (1938)
2,60 (10)
Allegheny Uprising (1939)
Alternatieve titel: The First Rebel
2,80 (10)
Susannah of the Mounties (1939)
3,50 (1)
It's a Date (1940)
Nice Girl? (1941)
Alternatieve titel: Alleen voor U
3,45 (22)
You Were Never Lovelier (1942)
2,75 (2)
Destroyer (1943)
3,50 (3)
A Lady Takes a Chance (1943)
Alternatieve titel: The Cowboy and the Girl
2,50 (1)
Belle of the Yukon (1944)
2,25 (2)
Four Jills in a Jeep (1944)
3,00 (4)
Little Giant (1946)
2,92 (6)
One Touch of Venus (1948)
2,68 (11)
Borderline (1950)
Dear Brat (1951)
3,00 (1)
Make Haste to Live (1954)