?

Blake Edwards

mijn gemiddelde
3,02
5072 stemmen

Geboren:
26 juli 1922
Tulsa (Verenigde Staten)

Overleden:
15 december 2010 (88 jaar)
Santa Monica (Verenigde Staten)

Er staan 38 films van deze regisseur op MovieMeter. Er is in totaal 5072 keer op deze films gestemd, met een gemiddelde van 3,02 sterren.

De standaardafwijking van deze stemmen is 0,91

Filmografie

3,50 (1)
Mister Cory (1957)
2,50 (1)
The Perfect Furlough (1958)
Alternatieve titel: Strictly for Pleasure
2,50 (2)
This Happy Feeling (1958)
3,08 (84)
Operation Petticoat (1959)
2,83 (3)
High Time (1960)
3,40 (610)
Breakfast at Tiffany's (1961)
3,62 (37)
Experiment in Terror (1962)
3,71 (99)
Days of Wine and Roses (1962)
3,20 (591)
The Pink Panther (1963)
3,45 (261)
A Shot in the Dark (1964)
Alternatieve titel: Inspecteur Clouseau Slaat Weer Toe
3,48 (223)
The Great Race (1965)
2,88 (20)
What Did You Do in the War, Daddy? (1966)
Alternatieve titel: Wat Deed Jij Nou in de Oorlog, Pappie?
Gunn (1967)
3,44 (353)
The Party (1968)
2,89 (14)
Darling Lili (1970)
3,00 (32)
Wild Rovers (1971)
2,85 (23)
The Carey Treatment (1972)
Alternatieve titel: Emergency Ward
2,61 (9)
The Tamarind Seed (1974)
2,38 (210)
10 (1979)
Alternatieve titel: Ten
2,30 (20)
S.O.B. (1981)
3,28 (133)
Victor/Victoria (1982)
1,97 (232)
Trail of the Pink Panther (1982)
2,22 (16)
The Man Who Loved Women (1983)
1,72 (132)
Curse of the Pink Panther (1983)
Alternatieve titel: De Briljante Ontknoping van het Inspecteur Clouseau Mysterie
2,56 (75)
Micki + Maude (1984)
Alternatieve titel: Micki & Maude
2,60 (15)
That's Life! (1986)
1,89 (18)
A Fine Mess (1986)
2,62 (320)
Blind Date (1987)
1,90 (20)
Sunset (1988)
2,88 (12)
Peter Gunn (1989)
2,51 (43)
Skin Deep (1989)
2,51 (216)
Switch (1991)
1,57 (104)
Son of the Pink Panther (1993)