menu
?

Bing Wang

mijn gemiddelde
3,25 (63)
63 stemmen

Geboren:
1967
Xi'an (China)

Er staan 15 films van deze regisseur op MovieMeter. Er is in totaal 63 keer op deze films gestemd, met een gemiddelde van 3,25 sterren.

De standaardafwijking van deze stemmen is 0,80

Filmografie

  • 3,21 (14)
    Tiexi Qu (2003)
    Alternatieve titel: Tie Xi Qu: West of the Tracks
  • 3,17 (3)
    O Estado do Mundo (2007)
    Alternatieve titel: State of the World
  • 2,83 (3)
    He Fengming (2007)
    Alternatieve titel: Fengming: A Chinese Memoir
  • Caiyou Riji (2008)
    Alternatieve titel: A Journal of Crude Oil
  • 2,50 (1)
    Tong Dao (2009)
    Alternatieve titel: L'Argent du Charbon
  • 3,83 (3)
    Jiabiangou (2010)
    Alternatieve titel: The Ditch
  • 3,00 (2)
    Wu Ming Zhe (2010)
    Alternatieve titel: Man with No Name
  • 3,60 (10)
    San Zimei (2012)
    Alternatieve titel: Three Sisters
  • 3,88 (4)
    Feng Ai (2013)
    Alternatieve titel: 'Til Madness Do Us Part
  • 2,00 (3)
  • 3,33 (3)
    Fu Yu Zi (2014)
    Alternatieve titel: Father and Sons
  • 2,83 (3)
    Ku Qian (2016)
    Alternatieve titel: Bitter Money
  • 3,39 (9)
    Ta'ang (2016)
  • 3,00 (4)
    Mrs. Fang (2017)
  • 3,00 (1)
    Dead Souls (2018)
    Alternatieve titel: 死靈魂