?

Silvio Narizzano

mijn gemiddelde
2,63
62 stemmen

Geboren:
8 februari 1927
Montréal (Canada)

Overleden:
26 juli 2011 (84 jaar)
Londen (Verenigd Koninkrijk)

Er staan 9 films van deze regisseur op MovieMeter. Er is in totaal 62 keer op deze films gestemd, met een gemiddelde van 2,63 sterren.

De standaardafwijking van deze stemmen is 0,83

Filmografie

2,67 (12)
Fanatic (1965)
Alternatieve titel: Die! Die! My Darling!
3,17 (9)
Georgy Girl (1966)
2,81 (13)
Blue (1968)
2,50 (3)
Loot (1970)
3,50 (2)
Senza Ragione (1973)
Alternatieve titel: Squadra Volante Uccideteli Senza Ragione
3,75 (2)
Why Shoot the Teacher? (1977)
Las Flores del Vicio (1979)
Alternatieve titel: Bloodbath
2,10 (21)
Choices (1981)