menu
?

Serif Gören

mijn gemiddelde
3,34 (176)
176 stemmen

Geboren:
14 oktober 1944 (74 jaar)
Ksanthi (Griekenland)

Er staan 9 films van deze regisseur op MovieMeter. Er is in totaal 176 keer op deze films gestemd, met een gemiddelde van 3,34 sterren.

De standaardafwijking van deze stemmen is 0,79

Filmografie

  • 3,00 (11)
    Umut (1970)
    Alternatieve titel: Hope
  • 3,25 (2)
    Endise (1974)
    Alternatieve titel: Anxiety
  • 3,00 (9)
    Köprü (1975)
  • 2,92 (6)
    Deprem (1976)
  • 3,47 (131)
    Yol (1982)
    Alternatieve titel: The Way
  • 3,75 (4)
    Yilanlarin Öcü (1985)
    Alternatieve titel: Revenge of the Snakes
  • On Kadin (1987)
  • 2,79 (7)
    Polizei (1988)
  • 2,50 (6)
    Amerikali (1993)
    Alternatieve titel: The American