?

Ron Clements

Geboren:
25 april 1953 (63 jaar)
Sioux City (Verenigde Staten)

Er staan 7 films van deze regisseur op MovieMeter. Er is in totaal 6231 keer op deze films gestemd, met een gemiddelde van 3,37 sterren.

De standaardafwijking van deze stemmen is 0,79

Filmografie

3,31 (421)
The Great Mouse Detective (1986)
Alternatieve titel: De Speurneuzen
3,30 (1280)
The Little Mermaid (1989)
Alternatieve titel: De Kleine Zeemeermin
3,59 (2127)
Aladdin (1992)
3,01 (978)
Hercules (1997)
3,12 (399)
Treasure Planet (2002)
Alternatieve titel: Piratenplaneet: De Schat van Kapitein Flint
3,40 (836)
The Princess and the Frog (2009)
Alternatieve titel: De Prinses en de Kikker
3,48 (190)
Moana (2016)
Alternatieve titel: Vaiana