Richard Donner

Geboren:
24 april 1930 (86 jaar)
New York (Verenigde Staten)

Er staan 23 films van deze regisseur op MovieMeter. Er is in totaal 16931 keer op deze films gestemd, met een gemiddelde van 3,23 sterren. De standaardafwijking van deze stemmen is 0,72.

Filmografie

2,40 (11)
X-15 (1961)
2,50 (7)
Salt and Pepper (1968)
2,31 (24)
Twinky (1970)
Alternatieve titel: Lola
3,00 (2)
Bronk (1975)
3,56 (1081)
Omen, The (1976)
3,12 (920)
Superman (1978)
Alternatieve titel: Superman: The Movie
3,00 (14)
Inside Moves (1980)
2,26 (102)
Toy, The (1982)
Alternatieve titel: 'n Knotsgek Kado
3,10 (310)
Ladyhawke (1985)
Alternatieve titel: De Vloek van de Duisternis
3,34 (1198)
Goonies, The (1985)
3,52 (1914)
Lethal Weapon (1987)
2,96 (699)
Scrooged (1988)
3,35 (1526)
Lethal Weapon 2 (1989)
3,21 (1495)
Lethal Weapon 3 (1992)
3,54 (62)
Radio Flyer (1992)
2,80 (18)
Two-Fisted Tales (1992)
2,99 (769)
Maverick (1994)
3,00 (1009)
Assassins (1995)
3,25 (1171)
Conspiracy Theory (1997)
3,27 (1560)
Lethal Weapon 4 (1998)
2,64 (629)
Timeline (2003)
3,18 (2407)
16 Blocks (2006)