Richard Donner

Geboren:
24 april 1930 (86 jaar)
New York (Verenigde Staten)

Er staan 23 films van deze regisseur op MovieMeter. Er is in totaal 16982 keer op deze films gestemd, met een gemiddelde van 3,23 sterren.

De standaardafwijking van deze stemmen is 0,72

Filmografie

2,40 (11)
X-15 (1961)
2,50 (7)
Salt and Pepper (1968)
2,31 (24)
Twinky (1970)
Alternatieve titel: Lola
3,00 (2)
Bronk (1975)
3,57 (1088)
The Omen (1976)
3,12 (920)
Superman (1978)
Alternatieve titel: Superman: The Movie
3,00 (14)
Inside Moves (1980)
2,26 (103)
The Toy (1982)
Alternatieve titel: 'n Knotsgek Kado
3,10 (310)
Ladyhawke (1985)
Alternatieve titel: De Vloek van de Duisternis
3,34 (1202)
The Goonies (1985)
3,52 (1919)
Lethal Weapon (1987)
2,96 (700)
Scrooged (1988)
3,36 (1531)
Lethal Weapon 2 (1989)
3,54 (62)
Radio Flyer (1992)
2,80 (18)
Two-Fisted Tales (1992)
3,21 (1501)
Lethal Weapon 3 (1992)
2,99 (777)
Maverick (1994)
3,00 (1010)
Assassins (1995)
3,24 (1173)
Conspiracy Theory (1997)
3,27 (1565)
Lethal Weapon 4 (1998)
2,64 (635)
Timeline (2003)
3,18 (2407)
16 Blocks (2006)