?

Richard Compton

mijn gemiddelde
2,88
65 stemmen

Geboren:
2 maart 1938
Philadelphia (Verenigde Staten)

Overleden:
11 augustus 2007 (69 jaar)
Los Angeles (Verenigde Staten)

Er staan 10 films van deze regisseur op MovieMeter. Er is in totaal 65 keer op deze films gestemd, met een gemiddelde van 2,88 sterren.

De standaardafwijking van deze stemmen is 0,83

Filmografie

Angels Die Hard (1970)
Alternatieve titel: Rough Boys
2,00 (1)
Welcome Home, Soldier Boys (1972)
Alternatieve titel: Five Days Home
2,83 (3)
Macon County Line (1974)
3,00 (12)
Return to Macon County (1975)
Alternatieve titel: No Return
3,00 (1)
The Ransom (1977)
Alternatieve titel: Maniac!
2,89 (9)
Deadman's Curve (1978)
2,25 (6)
Ravagers (1979)
3,12 (4)
Wild Times (1980)
2,97 (29)
Babylon 5: The Gathering (1993)